BEŞİNCİ KÖK HÜCRE SEMPOZYUMU - MARMARA ÜNİVERSİTESİ HAYDARPAŞA KAMPÜSÜ 8 NİSAN 2016, KÖK HÜCRE ve HÜCRESEL TEDAVİLER SEMPOZYUMU - HÜCRESEL TEDAVİ ÜRÜNLERİ ÜRETİM, RUHSATLANDIRMA VE KLİNİK KULLANIM STANDARTLARI/SORUNLAR - ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ - 19 MART 2016, ÇOCUKLUK ÇAĞI NÖROMETABOLİK-NÖRODEJENERATİF HASTALIKLARINDA KÖK HÜCRE TEDAVİSİNİN YERİ – MOVENPICK HOTEL İZMİR – 11 MART 2015, KÖK HÜCRE VE HÜCRESEL TEDAVİLER - KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ – 27 ŞUBAT 2015, İKİNCİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ VE KÖK HÜCRE ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU - KUŞADASI ALKOÇLAR OTEL -17 NİSAN 2014,SANTRAL SİNİR SİSTEMİ HASTALIKLARINDA KÖK HÜCRE UYGULAMALARI - WYNDAM KALAMIŞ HOTEL –İSTANBUL - 13 EYLÜL 2014, İKİNCİ ULUSLARARASI KATILIMLI KÖK HÜCRE ARAŞTIRMALARI KONGRESİ - GREEN PARK KARTEPE RESORT & SPA, KOCAELİ – 20 MART 2014, BİRİNCİ ULUSLARARASI KÖK HÜCRE VE HÜCRESEL TEDAVİLER KONGRESİ - SAPANCA GÜRAL OTEL – SAKARYA - 28 EYLÜL 2011.

Bağış Yapın

Derneğimiz tüzüğü gereği Kök Hücre ve Hücresel Tedaviler alanında gerçekleştirilecek temel bilim ve klinik araştırmaları Bilim Kurulunun onaylaması durumunda destekleyecektir. Bu amaçla, derneğimiz her türlü ayni ve nakti bağışları kabul etmektedir.

Derneğimizin Banka Hesap numarası aşağıda belirtilmiştir.

İletişim İçin: Dernek Başkanı: Prof.Dr. Ercüment OVALI (ercument.ovali@acibademlabcell.com.tr)

Banka Hesap Numaramız

Garanti B. Y.Köy/İst. IBAN NO :TR83 0006 2000 4620 0006 2988 13