XIII.Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresi

Sayın Meslektaşlarımız,

XIII. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresi yaklaşırken, bizler 30 Nisan-3 Mayıs 2016 tarihlerinde, güzel İzmir’imizin Çeşme ilçesinde yer alan Ilıca Hotel’de sizlerle buluşacak olmanın sevinç ve heyecanını yaşamaktayız.

Kongremizle ilgili güncel bilgilerin yer aldığı websitemiz (www.thed2016.org) açık ve kullanımınıza hazırdır. Online bildiri sistemimiz, 40’ı aşkın konu altında bildirilerinizi kabul etmeye başlamıştır.

Bildiriler sözlü veya poster sunum olarak kabul edilmektedir. Sözlü olarak kabul edilen bildirilere bilimsel programda 10 dakikalık süre ayrılacaktır. Poster sunuların, gönderilen tarihten 1 hafta içerisinde hakemler tarafından değerlendirilerek sonuçları size iletilecektir. Kabul edilen bildirilerin özetleri Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği’nin yayın organı olan “Cell & Tissue Biology Research“ dergisinde Türkçe ve İngilizce olarak basılacaktır.

Derneğimiz bu yıl sözlü sunu ve poster sunusu ödüllerinin yanı sıra 25. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir makale ödülü verme kararı almıştır. Makale ödülünün başvuru koşulları en kısa sürede websitemizden sizlere ilan edilecektir.

Çalıştığınız veya çalışmaya ilgi duyduğunuz alanlarla ilgili olarak lütfen websitemizde yer alan ve sizlere eposta ile göndereceğimiz “Çalışma Grupları için Çağrı” yazımızı okuyunuz. Ayrıca “Eğitim ve Hizmet Eşgüdüm Oturumları” için lütfen websayfamızda yer alan yönlendirmeleri takip ederek kayıt yaptırınız.

Paylaşacağınız bilgi ve deneyimlerinizle, bilimsel anlamda değerli katılımlarınızla zenginleşeceğinden emin olduğumuz Uluslararası Katılımlı XIII. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresi’ne bildirilerinizi bekleriz.

Lisansüstü ve uzmanlık öğrencilerimizin kongremize katılımını teşvik etmek amacı ile kayıt ücretleri üzerinde çalışarak, indirimli ve 9 taksit imkânı sağlayan bir uygulama oluşturmayı başardık. Bildiri göndermeyi planlayan araştırma görevlilerimiz ve uzmanlarımız, 20 Aralık 2015 tarihine kadar kayıtlarını erken fiyatlardan 9 taksit imkânıyla yapma fırsatını yakalayabilecekler.

Ayrıca araştırma görevlilerimiz TUBİTAK 2224-B – Yurt İçi Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği programına başvurarak yol, konaklama ve etkinlik katılım ücreti için kısmi destek sağlayabilirler.

Kongre ile ilgili tüm duyurular ve güncel gelişmeleri kongre web sayfamız www.thed2016.org adresinden takip edebilirsiniz.

ÖNEMLİ TARİHLER:

Erken kayıt tarihi 20 Aralık 2015